Parterapi

Det er en god idé at have parsamtaler ved hjælp af en neutral samtalepartner der styrer samtalen og spørger ind til det der er sårbart og svært at tale om.

Som parforhold kører man ofte ind i et mønster, som gør at det kan være svært at træffe fælles beslutninger. Dette mønster har ofte oprindelse i tidligere relationer og erfaringer. For at få en dybere forståelse for hinandens reaktionsmønster og for at ændre uhensigtsmæssige strategier når den enkelte bliver ramt på sine følelser, er det en god ide at investere i et terapeutisk forløb ved en psykolog. Jeg hjælper jer med finde frem til årsagen bag ved det uhensigtsmæssige mønster som I har svært ved at håndtere og hjælper jer at lytte til hinanden, så at begge parter føler sig hørt, set og forstået.

Det kan også være at I har problemer i forbindelse med at I overvejer eller har besluttet jer for skilsmisse. Det kan være svært og konfliktfyldt at blive enige om mange forhold i denne forbindelse, hvor det giver god mening at mødes sammen med en neutral tredjepart.

Hjemmesiden er designet af: DuexDesign